spelers van SK Senco Doubravka

SK Senco Doubravka

SK Senco Doubravka

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van SK Senco Doubravka
Jarda ŠimrJarda ŠimrJaromír Šimr (Plzeň, 31 januari 1979) is een vergeten Tsjechisch voetballer die als middenvelder voetbalt. Šimr begon zijn loopbaan in 1984 in de jeugd van FC Viktoria Plzeň en kwam in 1995 in de jeugdopleiding van Feyenoord. In 1999 maakte hij voor het eerst deel uit van het betaald voetbal, doordat hij in de selectie zat van RKC Waalwijk. Hij voetbalde er echter geen wedstrijden en werd verkocht aan SBV Excelsior. Daar voetbalde hij de sterren van de hemel en dat leverde hem in 2001 de transfer naar N.E.C. op, waar hij regelmatig een sterke rol speelde op het middenveld. Ook scoorde hij de goal waardoor N.E.C. in 2003 Europa in mocht.