De voetbalcarriëre van Bogdan Milić

Bogdan Milić

Bogdan Milić

Bogdan Milic Geboren in Podgorica, op 24 november 1987 is een Montenegrijnse vergeten voetballer die sinds 2010 voetbalt voor FC Viktoria Pilsen. Milic is een aanvaller die vanwege zijn lengte via de lucht goed aanspeelbaar is. In zijn ADO periode viel het op dat hij een slechte kopper was voor iemand van zijn lengte hij is ruim 2 meter. Hij zei dat hij liever via de grond aangespeeld wil worden. Milc probeerde in de zomer van 2010 een contract te verdienen bij Krylja Sovetov Samara, maar dat lukte niet.

Deze vergeten speler begon zijn carriere bij FK Buducnost Podgorica. Hij voetbalde daar 3 seizoenen in het 1ste elftal. In die 3 jaar voetbalde hij 49 wedstrijden in de competitie en hij scoorde veertien goals.

In 2008 werd hij gekocht door ADO Den Haag. Milc kende een slecht debuutseizoen in Den Haag. Hij voetbalde maar 10 competitiewedstrijden, hij begon maar in 2 wedstrijden in de basis. Beide wedstrijden werd hij voortijdig gewisseld. In die 290 minuten die hij op het veld stond, wist hij geen doelpunten te maken.

Het seizoen 2009/2010 starte hij met een blessure. Hij keerde toen tijdelijk terug naar Montenegro waar zijn vertrouwensarts het kwetsuur onderzocht. In 2010 verbleef hij kort bij Krylya Sovetov Samara voor hij bij FC Viktoria Pilsen tekende.

Zijn verblijf bij Viktoria Pilsen was geen succes. Na een ½ jaar mocht hij alweer gaan. Hij ging begin 2011 naar Spartak Naltsjik.