VergetenSpelers.nl


Willem II

Willem II

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van Willem II
Geert den OudenGeert den OudenGijsbertus Cornelis "Geert" den Ouden (Delft, 24 juli 1976) is een voormalig Nederlands profvoetballer. Hij speelde voor het laatst bij de voetbalclub Dayton Dutch Lions uit Amerika. De aanvaller speelde eerder onder meer voor de clubs, Excelsior, Djurgårdens IF, ADO Den Haag, Willem II, De Graafschap en Valletta FC.

Kemy AgustienKemy AgustienGermain ("Kemy") Agustien (Willemstad, Curaçao , 20 augustus 1986) is een voetballer uit Nederland die sinds oktober 2010 onder contract staat bij het engelse Swansea City.

Agustien voetbalde sinds zijn 7de bij Willem II in zijn geboortestad, Tilburg. Op zijn 17de verdiende hij zijn eerste profcontract en een ½ jaar later speelde hij zijn eerste wedstrijd voor Willem II.Sergio ZijlerSergio ZijlerSergio Zijler (Rotterdam, 8 juli 1987) is een speler uit Nederland. Zijler volgde de jeugdopleiding AFC Ajax en voetbalt nu bij HNK Rijeka uit Kroatië.

Juha HakolaJuha HakolaJuha Pekka Hakola (geboren Espoo, 27 oktober 1987) is een vergeten speler uit Finland die bij voorkeur voetbalt als aanvaller. Hij ging in augustus 2011 voetballen voor Ferencvárosi TC.Bart Van den EedeBart Van den EedeBart Van den Eede (Hamme, 3 november 1977) is een speler uit België. Van den Eede voetbalde lang voor SK Beveren voordat hij in Nederland ging voetballen. In Nederland speelde hij met wisselend succes bij verschillende clubs uit de 1ste en eredivisie.

Dennis SchulpDennis SchulpDennis Schulp (geboeren Amsterdam, 18 januari 1978) is een vergeten voetballer uit Nederland hij is een voormalig betaald voetballer. Hij voetbalde tot 2010 bij DOVO waarmee hij uit de Hoofdklasse degradeerde. De spits voetbalde eerder voor onder meer FC Volendam, Willem II, NEC, De Graafschap en SC Paderborn 07.John VeldmanJohn VeldmanJohn Fitzgerald Veldman (Geboeren Paramaribo, 24 februari 1968) is een voormalig profvoetballer uit Nederland, gevoetbald bij PSV, Willem II, Sparta Rotterdam, AFC Ajax, Vitesse, RBC Roosendaal en het Nederlands Elftal. Hij voetbalde maar één keer voor het Nederlands elftal; op 24 april 1996 thuis tegen Duitsland.

Tomáš GalásekTomáš GalásekTomáš Galásek (geboren Frýdek-Místek, 15 januari 1973) is een vergeten voetballer uit Tsjechië.Clyde WijnhardClyde WijnhardClyde Wijnhard (geboren Paramaribo, 1 november 1973) is een vergeten voetballer uit Suriname.Kiki MusampaKiki MusampaKizito \"Kiki\" Musampa (geboeren Kinshasa, 20 juli 1977) is een vergeten voetballer met de Nederlandse nationaliteit. De middenvelder voetbalde het grootste periode van zijn loopbaan in Spanje. Musampa was voor het laatst actief als profvoetballer bij Willem II. Tijdens zijn loopbaan won hij diverse grote prijzen zoals de Champions League, Wereldbeker, Intertoto Cup en de Europese Super Cup.

Kevin BobsonKevin BobsonKevin Bobson (geboren Amsterdam, 13 november 1980) is een vergeten speler uit Nederland. Hij voetbalt als linksvoor en sinds 2009 heeft hij geen club. Hij speelde als laatste voor FC Wiltz 71.