VergetenSpelers.nl


Vitesse

Vitesse

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van Vitesse
Richard KnopperRichard Knopper

Richard Knopper (Den Haag, 29 augustus 1977) is een voormalig Nederlandse profvoetballer. Hij is een aanvallende middenvelder die regelmatig het doel weet te vinden en tegelijkertijd een blessuregevoelige speler is.

Robin FaberRobin FaberRobin Faber (Doetinchem, 2 juli 1986) is een voetballer uit Nederland. Hij speelt centraal in de verdediging . Hij speelde in de jeugdelftallen van Vitesse, Delft, Helmond Sport, De Graafschap en PSV.

Tim De MeersmanTim De MeersmanTim De Meersman (Dendermonde, 1 februari 1985) is een Belgische voetballer die speelt bij Sportkring Sint-Niklaas.

Stijn VrevenStijn VrevenStijn Vreven (Hasselt, 18 juli 1973) is een profvoetballer uit België . Hij verruilde in 2008 Sint-Truidense VV voor KESK Leopoldsburg. Hij is momenteel speler/trainer bij eersteprovincialer Esperanza Neerpelt. In 2002 debuteerde hij in het Belgisch nationale voetbalelftal.

Mamadou ZongoMamadou ZongoMamadou Zongo (Bobo-Dioulasso, 8 oktober 1980) is een vergeten speler uit Burkina Faso.

Siebe BlondelleSiebe BlondelleSiebe Blondelle (Dendermonde, 20 april 1986) is een speler uit België (verdediger) die sinds 2008 voor de Belgische 1ste klasser FCV Dender EH voetbalt .Vladimir StojkovićVladimir StojkovićVladimir Stojković (Servisch: Владимир Стојковић) (Loznica, 28 juli 1983) is een doelman uit Servië . Hij speelt als keeper en hij is op dit moment actief bij Partizan Belgrado. Tevens is hij de 1ste doelman van het nationale elftal van Servië.

Lasse NilssonLasse NilssonLars (Lasse) Nilsson (Borlänge, 3 januari 1982) is een speler uit Zweden die sinds februari 2011 bij IF Elfsborg onder contract staat.Tijjani BabangidaTijjani BabangidaTijjani Babangida (Kaduna, 25 september 1973) is een vergeten speler uit Nigeria die onder meer voetbalde voor VVV-Venlo, Roda JC, Vitesse en Ajax. Hij is de oudere broer van Ibrahim Babangida en Haruna Babangida, die ook allebei profspeler zijn.

Nikos MachlasNikos MachlasNikolaos "Nikos" Machlas (Grieks: Νικόλαος "Νικός" Μαχλάς) (Iraklion, 16 juni 1973) ex-speler uit Griekenland. Hij is de zoon van de oud-speler Giorgos Machlas.

John VeldmanJohn VeldmanJohn Fitzgerald Veldman (Geboeren Paramaribo, 24 februari 1968) is een voormalig profvoetballer uit Nederland, gevoetbald bij PSV, Willem II, Sparta Rotterdam, AFC Ajax, Vitesse, RBC Roosendaal en het Nederlands Elftal. Hij voetbalde maar één keer voor het Nederlands elftal; op 24 april 1996 thuis tegen Duitsland.

Victor SikoraVictor SikoraEind Februari 2012 kwam ons het bericht ter oren dat Victor Tadeusz Sikora zijn voetbalcarrière heeft beëindigt. Victor, geboren te Deventer op 11 april 1978, maakte zijn debuut in de eredivisie bij Go Ahead Eagles in het seizoen 94/95. Daarna speelde hij voor Vitesse, Ajax, Heerenveen en NAC alvorens zijn geluk in het buitenland te beproeven...
Haim MegrelishviliHaim Megrelishvili

Haim Megrelishvili, geboren in Haifa op 4 juli 1982 is een vergeten voetballen uit Israel, een verdediger met Georgische wortels. Hij voetbalde tot 2009 bij Vitesse uit Arnhem.