VergetenSpelers.nl


Telstar

Telstar

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van Telstar
Mark de VriesMark de VriesMark de Vries (Paramaribo, 24 augustus 1975) is een Nederlands profvoetballer uit Suriname die voetbalde bij oa. SC Cambuur SC Heerenveen, Volendam FC Dortrecht en Telstar.

De Vries begon zijn carrière in Volendam, bij FC Volendam, dat vroeger in de Eredivisie uitkwam. Voor het seizoen 1998/1999 maakte hij de overstap naar het Chamois Niortais in Frankrijk.Dorus de VriesDorus de VriesDorus de Vries (geboren in Beverwijk, 29 december 1980) is een goalkeeper die in het seizoen 2011/2012 bij Wolverhampton Wanderers onder contract staat.Dominique KivuvuDominique Kivuvu

Kisoka Jeadot Dominique  Kivuvu  Amsterdam, 16 september 1987) is een Nederlands vergeten voetballer van Angolese komaf die als middenvelder speelt. Hoewel hij in de jeugd voor Nederland onder 21 speelde, debuteerde hij in september 2009 in het Angolees voetbalelftal.

Carriere

Kivuvu debuteerde in het seizoen 2005/2006 in het betaald voetbal bij Stormvogels Telstar. Eerder kwam hij uit voor Neerlandia. De Amsterdammer speelde twaalf maal in zijn eerste seizoen en maakte toen de overstap naar Eredivisionist N.E.C., waar de middenvelder een contract tekende tot 2010.