VergetenSpelers.nl


SC Heracles

SC Heracles

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van SC Heracles
Juha HakolaJuha HakolaJuha Pekka Hakola (geboren Espoo, 27 oktober 1987) is een vergeten speler uit Finland die bij voorkeur voetbalt als aanvaller. Hij ging in augustus 2011 voetballen voor Ferencvárosi TC.Sherjill MacDonaldSherjill MacDonaldSherjill MacDonald (Amsterdam, 20 november 1984)is een voetbal van Surinaamse afkomst uit Nederland en staat onder contract bij Beerschot AC.Gertjan TamerusGertjan TamerusGertjan Tamerus (Haarlem, 11 oktober 1980) is een speler uit Nederland die in de spits of als aanvallende middenvelder speelt. In het seizoen 1999-2000 maakt hij zijn debuut als proefvoetballer voor HFC Haarlem. Daar voetbalt hij 4 seizoenen en in het seizoen 2003-2004 gaat de aanvaller voetballen voor Heracles Almelo, waar hij in het seizoen 2004-2005 naar de Eredivisie promoveert. Na het seizoen 2005-2006 besluit hij zijn contract niet te verlengen en gaat jij naar NAC Breda.
Vojtěch SchulmeisterVojtěch SchulmeisterVojtech Schulmeister (geboren Olomouc, 9 september 1983) een vergeten voetballer uit Tsjechië die in de aanval voetbalt.Rahim OuédraogoRahim OuédraogoRahim Ouédraogo (geboren Bobo-Dioulasso, 8 oktober 1980), vaak Rahim genoemd, is een vergeten voetballer uit Burkina Faso.Srđan LakićSrđan LakićSrđan Lakić (geboren Dubrovnik, 2 oktober 1983) is een vergeten speler uit Kroatië die als aanvaller voetbalt. Hij voetbalt sinds de zomer van 2011 voor VfL Wolfsburg, dat uitkomt in de Duitse Bundesliga. Op 31 januari 2012 maakte TSG 1899 Hoffenheim bekend dat ze Lakić op huurbasis overnemen tot het einde van het seizoen.Zijn naam wordt vaak gespeld als Srdjan Lakic, meestal in de landen waar de letters Đ en Ć niet voorkomen.

Sota HirayamaSota HirayamaSota Hirayama (geboren 平山相太, Hirayama Sōta; Fukuoka, 6 juni 1985) is een vergeten speler uit Japan. Hij voetbalt vooral in de spits.

Mika NurmelaMika NurmelaMika Nurmela (Geboren Oulu, 26 december 1971) is een vergeten speler uit Filand.Stefaan TangheStefaan TangheStefaan Tanghe (Geboren Kortrijk, 15 januari 1972) is een vergeten voetballer uit België die voetbalt voor KBS Poperinge. Na dit seizoen zet hij een punt achter zijn loopbaan.

Rob FriendRob FriendRob Friend (Rosetown, 23 januari 1981) is een vergeten voetballer uit Canada die graag als centrumspits voetbalt. Hij tekende in augustus 2011 een 1 jarig contract bij Eintracht Frankfurt. Hij heeft als bijnaam in duitsland The Canadian Tower.Luis PedroLuis Pedro

Pedro werd geboren als zoon van een Portugese vader en een moeder uit Angola. Hij speelde in de jeugd bij MVV en werd daar ontdekt door Feyenoord. Pedro doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en werd onder meer topschutter van de Eredivisie voor A-junioren in het seizoen 2007/2008.

Tijdens de voorbereiding op het seizoen 2008/2009 haalde trainer Gertjan Verbeek de aanvaller bij de selectie. Op 13 november 2008 maakte Pedro als invaller in de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg (1-5 winst) zijn officiële debuut in het eerste van Feyenoord. Hij trof tijdens deze wedstrijd twee keer doel. Op 16 november debuteerde hij in de Eredivisie tegen FC Twente en speelde dat seizoen negen competitieduels. Hoewel hij als A-junior nog geen vaste plaats had in de hoofdselectie, werd zijn contract verlengd tot de zomer van 2011.