VergetenSpelers.nl


SC Cambuur

SC Cambuur

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van SC Cambuur
Mark de VriesMark de VriesMark de Vries (Paramaribo, 24 augustus 1975) is een Nederlands profvoetballer uit Suriname die voetbalde bij oa. SC Cambuur SC Heerenveen, Volendam FC Dortrecht en Telstar.

De Vries begon zijn carrière in Volendam, bij FC Volendam, dat vroeger in de Eredivisie uitkwam. Voor het seizoen 1998/1999 maakte hij de overstap naar het Chamois Niortais in Frankrijk.Reza GhoochannejhadReza Ghoochannejhad

Reza Ghoochannejhad geboren in Mashhad, op 20 september 1987 is een Nederlands vergeten speler van Iraanse komaf die voebalt voor Charlton Athletic. Ghoochannejhad is een aanvallende speler, die in de punt en op de flank uit de voeten kan.

In 1995 kwam hij in Nederland en speelde bij LAC Frisia 1883 en Cambuur Leeuwarden voor hij in de jeugdopleiding van Heerenveen kwam.

Halil ÇolakHalil Çolak

Halil Colak (Deventer, 29 januari 1988) is een Turkse vergeten voetballer. Tevens beschikt Colak over de Nederlandse nationaliteit. Hij tekende in augustus 2010 een driejarig contract bij Kasımpasa SK.

Colak doorliep de jeugdopleiding van Twente met als hoogtepunt het landskampioenschap bij de A-junioren in 2007. Colak was basisspeler van dat elftal en had met 10 goals in 24 wedstrijden een belangrijk aandeel in dat kampioenschap.