VergetenSpelers.nl


Roda JC

Roda JC

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van Roda JC
Andres OperAndres OperAndres Oper (Tallinn, 7 november 1977) is een voetballer uit Estland die als aanvaller speelt.Stein HuysegemsStein HuysegemsStein Huysegems (Herselt, 16 juni 1982) is een voetballer uit België die speelt voor Lierse SK. Hij speelde eerder in zijn carrière voor AZ, Feyenoord, FC Twente, KRC Genk en Roda JC.

Carrière

Kemy AgustienKemy AgustienGermain ("Kemy") Agustien (Willemstad, Curaçao , 20 augustus 1986) is een voetballer uit Nederland die sinds oktober 2010 onder contract staat bij het engelse Swansea City.

Agustien voetbalde sinds zijn 7de bij Willem II in zijn geboortestad, Tilburg. Op zijn 17de verdiende hij zijn eerste profcontract en een ½ jaar later speelde hij zijn eerste wedstrijd voor Willem II.Sepp De RooverSepp De RooverSepp De Roover (Geel, 12 november 1984) is een speler uit België. Hij werd gekocht in juni 2010 door Sporting Lokeren, ze kochten hem voor 275.000,- euro van FC Groningen. Deze club lichte op 28 mei 2010 nog een optie in zijn contract die De Roover tot aan de zomer van 2013 aan de club verbond, maar die wilde om privé omstandigheden graag terug naar België. De Roover kan als rechtsachter of als rechts op het middenveld voetballen.Edwin LinssenEdwin LinssenEdwin Linssen (Neeritter, 28 augustus 1980) is een vergeten speler uit Nederland. De middenvelder speelt bij bij AEK Larnaca in Cyprus.

Arouna KonéArouna KonéArouna Koné (Anyama, Ivoorkust, 11 november 1983) is een speler die meestal in de aanval voetbalt. Hij staat sinds 2007 onder contract bij Sevilla FC, dat hem verhuurd aan Levante UD in 2011.Tijjani BabangidaTijjani BabangidaTijjani Babangida (Kaduna, 25 september 1973) is een vergeten speler uit Nigeria die onder meer voetbalde voor VVV-Venlo, Roda JC, Vitesse en Ajax. Hij is de oudere broer van Ibrahim Babangida en Haruna Babangida, die ook allebei profspeler zijn.

Jeanvion Yulu-matondoJeanvion Yulu-matondoJeanvion Yulu-Matondo (Kinshasa, 5 januari 1986) is een speler uit België geboren in Congo die voor KVC Westerlo voetbalt.

Sergio Pacheco de OliveiraSergio Pacheco de OliveiraSergio Pacheco de Oliveira (geboren Rio de Janeiro, 6 juli 1981) is een vergeten voetballer uit Brazilië die als middenvelder voetbalt onder de naam Serginho en in Nederland bekend staat.Vincent LachambreVincent Lachambre

Vincent Lachambre Brussel, 6 november 1980 is een Belgisch vergeten voetballer die als verdediger speelt.

In het seizoen 1998/99 maakte Vincent Lachambre zijn debuut in het betaalde voetbal, in het shirt van het Belgische RWDM. Hierna speelde hij op het hoogste niveau bij KRC Harelbeke. Daar was hij het eerste seizoen een vaste waarde. Hij werd door Roda JC-scout Nol Hendriks naar het Nederlandse Roda JC gehaald. Bij de club uit Kerkrade speelde hij het eerste seizoen de helft van de competitiewedstrijden. Het hoogtepunt van dat seizoen was zijn basisplaats in de UEFA-cup-wedstrijd tegen de Italiaanse grootmacht AC Milan. De man uit Brussel speelde een verdienstelijke wedstrijd als centrale middenvelder, maar werd tijdens de rust vervangen door Edrissa Sonko.

Gerard van der LemGerard van der Lem

Gerard van der Lem (Amsterdam, 15 november 1952) is een Nederlands voetbaltrainer en voormalig voetballer. Van der Lem was onder andere trainer bij AZ en assistenttrainer bij AFC Ajax. In december 2001 stapte hij zelf op als trainer van AZ na een reeks zwakke resultaten. Begin 2007 was hij korte tijd trainer van Apollon Limassol op Cyprus. Ook op Cyprus werd hij voortijdig aan de kant gezet. In het seizoen 2008-2009 was hij, samen met Mike Snoei, assistenttrainer van Henk ten Cate bij Panathinaikos FC. Van der Lem heeft successen geboekt als assistent van Louis van Gaal. Op eigen benen als hoofdtrainer was hij minder succesvol. Van der Lem won alleen met Saoedi-Arabië de Arab-cup en een jaar later de Gulf-cup . In oktober 2009 nam van der Lem zelf ontslag bij Panathinaikos als assistent van Henk ten Cate. In 2006 werd hij bij Ajax ontslagen als assistent-trainer, samen met hoofdtrainer Danny Blind.