VergetenSpelers.nl


RKC Waalwijk

RKC Waalwijk

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van RKC Waalwijk
Michael LameyMichael LameyMichael Lamey (geboren in Amsterdam, 29 november 1979) is een voetballer uit Nederland maar van Nigeriaanse afkomst die voor Wisla Kraków speelt. De positie van Lamey is rechts in de verdediging, maar hij kan ook linksachter spelen.

Pius IkediaPius IkediaPius Ikedia (Lagos, 11 juli 1980) is een Speler van Olimpik Bakoe Nigeria. Hij speelt in de aanval.

Kemy AgustienKemy AgustienGermain ("Kemy") Agustien (Willemstad, Curaçao , 20 augustus 1986) is een voetballer uit Nederland die sinds oktober 2010 onder contract staat bij het engelse Swansea City.

Agustien voetbalde sinds zijn 7de bij Willem II in zijn geboortestad, Tilburg. Op zijn 17de verdiende hij zijn eerste profcontract en een ½ jaar later speelde hij zijn eerste wedstrijd voor Willem II.Gianni ZuiverloonGianni ZuiverloonGianni Michel Eugène Zuiverloon (Rotterdam, 30 december 1986) is een vergeten voetballer uit Nederland, van Surinaamse afkomst, die bij voorkeur in de verdediging. Hij tekende in juli 2011 een 3jarig contract bij RCD Mallorca, deze club kon hem transfervrij overnemen omdat hij zelf zijn contract bij West Bromwich Albion FC afkocht. Zuiverloon voetbalde eerder voor Feyenoord, RKC Waalwijk, sc Heerenveen en Ipswich Town FC. Als international voetbalde hij o.a. voor het Nederlands Olympisch elftal.

Clyde WijnhardClyde WijnhardClyde Wijnhard (geboren Paramaribo, 1 november 1973) is een vergeten voetballer uit Suriname.Tim JanssenTim JanssenTim Janssen (geboren Eindhoven, 6 maart 1986) is een vergeten speler uit Nederland die als aanvaller voetbalt voor FC Midtjylland uit Denemarken.

Jarda ŠimrJarda ŠimrJaromír Šimr (Plzeň, 31 januari 1979) is een vergeten Tsjechisch voetballer die als middenvelder voetbalt. Šimr begon zijn loopbaan in 1984 in de jeugd van FC Viktoria Plzeň en kwam in 1995 in de jeugdopleiding van Feyenoord. In 1999 maakte hij voor het eerst deel uit van het betaald voetbal, doordat hij in de selectie zat van RKC Waalwijk. Hij voetbalde er echter geen wedstrijden en werd verkocht aan SBV Excelsior. Daar voetbalde hij de sterren van de hemel en dat leverde hem in 2001 de transfer naar N.E.C. op, waar hij regelmatig een sterke rol speelde op het middenveld. Ook scoorde hij de goal waardoor N.E.C. in 2003 Europa in mocht.
Anthony ObodaiAnthony Obodai

Anthony Obodai (Accra, 6 augustus 1982) is een Ghanees vergeten voetballer die bij voorkeur op het middenveld speelt. In 2003 debuteerde hij in het Ghanees voetbalelftal.

Hij begon bij Liberty Professionals. Obodai tekende voorafgaand aan het seizoen 2000/01 zijn eerste profcontract bij AFC Ajax, waar hij niet doorbrak. Hij werd verhuurd aan Germinal Beerschot, waar hij debuteerde in het betaald voetbal. Hij werd teruggehaald en speelde op 23 november 2003 alsnog zijn eerste wedstrijd voor Ajax, tegen SC Heerenveen (3-1 winst). Hij maakte zijn eerste doelpunt voor de Amsterdamse club in de wedstrijd tegen Willem II (2-5 winst).