VergetenSpelers.nl


PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van PSV Eindhoven
Michael LameyMichael LameyMichael Lamey (geboren in Amsterdam, 29 november 1979) is een voetballer uit Nederland maar van Nigeriaanse afkomst die voor Wisla Kraków speelt. De positie van Lamey is rechts in de verdediging, maar hij kan ook linksachter spelen.

Sepp De RooverSepp De RooverSepp De Roover (Geel, 12 november 1984) is een speler uit België. Hij werd gekocht in juni 2010 door Sporting Lokeren, ze kochten hem voor 275.000,- euro van FC Groningen. Deze club lichte op 28 mei 2010 nog een optie in zijn contract die De Roover tot aan de zomer van 2013 aan de club verbond, maar die wilde om privé omstandigheden graag terug naar België. De Roover kan als rechtsachter of als rechts op het middenveld voetballen.Johan VonlanthenJohan VonlanthenJohan Vonlanthen Benavidez (Santa Marta, 1 februari 1986) is geboren in Colombia, Zwitserse voetballer. De centrumspits staat sinds 2006/07 onder contract bij Red Bull Salzburg, dat hem per 2009/10 verhuurt aan FC Zürich.

Jeugd

Vonlanthen heeft een moeder uit Colombia en een stiefvader uit Zwitserland, deze achternaam draagt hij ook . Op zijn 12de gaat Vonlanthen met zijn moeder naar Zwitserland. Voordat hij bij BSC Young Boys ging voetbalde, speelde hij voor Parque en FC Flamatt
Nii LampteyNii Lampteyis getrouwd en was vader van 4 kinderen waarvan 2, Diego en Lisa, kort na hun geboorte stierven.

Lamptey was de 1ste Ghanese stervoetballer die op het einde van zijn loopbaan terug in zijn eigen land ging voetballen. Lamptey zegt dat ondanks alles, hij zich zeker geen loser vindt. In Ghana richtte hij een school op die z'n naam draagt. Na het verlies van zijn kinderen wil hij nu andere kinderen gelukkig maken en z'n steentje bijdragen aan een goede samenleving in Ghana. Naast een school, bestaande uit een crèche, kleuterschool en lagere school, leidt Lamptey in het weekend een veeboerderij met 300 koeien. In zijn vrije tijd is hij assistent-coach van de Ghanese 1ste klasser Eleven Wise uit Sekondi-Takoradi.
Diego TardelliDiego TardelliDiego Tardelli Martins (São Paulo, 10 mei 1985) is een speler uit Brazilië. Hij is een voetballer van Anzji Machatsjkala. In zijn carrière voetbalde hij voor São Caetano, Real Betis Sevilla, PSV en Atlético Mineiro. Hij voetbalde ook voor het Braziliaans jeugdelftal.

Arouna KonéArouna KonéArouna Koné (Anyama, Ivoorkust, 11 november 1983) is een speler die meestal in de aanval voetbalt. Hij staat sinds 2007 onder contract bij Sevilla FC, dat hem verhuurd aan Levante UD in 2011.Robert de Pinho de SouzaRobert de Pinho de SouzaRobert De Pinho de Souza (Salvador, 27 februari 1981, Brazilië) is een speler die bij CF Monterrey onder contract staat. Hij voetbalt in de aanval. Zijn voetbalnaam is Robert.DaMarcus BeasleyDaMarcus BeasleyDaMarcus Lamont Beasley (Fort Wayne, 24 mei 1982) is een profvoetballer uit Amerika die graag als vleugelspeler voetbalt. Hij tekende in augustus 2010 een 2 jarig contract bij Hannover 96 uit Duitsland. In januari 2001 speelt hij zijn eerste wedstrijd in het Amerikaans voetbalelftal, waarvoor hij meer dan 90 interlands voetbalde.Danny BuijsDanny BuijsDanny Buijs (Dordrecht, 21 juni 1982) is een vergeten speler uit Nederland die onder contract staat bij Kilmarnock FC uit Schotland.John VeldmanJohn VeldmanJohn Fitzgerald Veldman (Geboeren Paramaribo, 24 februari 1968) is een voormalig profvoetballer uit Nederland, gevoetbald bij PSV, Willem II, Sparta Rotterdam, AFC Ajax, Vitesse, RBC Roosendaal en het Nederlands Elftal. Hij voetbalde maar één keer voor het Nederlands elftal; op 24 april 1996 thuis tegen Duitsland.

Giourkas SeitaridisGiourkas SeitaridisGeorgios 'Giourkas' Seitaridis (Grieks: Γεώργιος 'Γιούρκας' Σεϊταρίδης) (Athene, 4 juni 1981) is een vergeten speler uit Griekenland, die ook nog op het EK 2012 actief is, hij voetbalt als verdediger. Hij tekend in september 2009 een 4 jarig contract bij Panathinaikos FC, waar hij van 2001 tot en met 2004 ook voetblade. Hij ging er transfervrij heen nadat Atlético Madrid in mei 2009 zijn contract ontbond. Seitaridis speelde zijn eerste werdstrijd in mei 2002 voor het Grieks voetbalelftal en voetbalde sindsdien meer dan 65 interlands.

Tim JanssenTim JanssenTim Janssen (geboren Eindhoven, 6 maart 1986) is een vergeten speler uit Nederland die als aanvaller voetbalt voor FC Midtjylland uit Denemarken.

Jérémie BréchetJérémie BréchetJérémie Bréchet (geboren Lyon, 14 augustus 1979) is een vergeten voetballer uit Frankrijk die onder contract staat bij FC Sochaux. Als verdediger voetbalde hij voor Olympique Lyonnais, Internazionale, Real Sociedad, PSV Eindhoven en het Frans nationale elftal.

Funso OjoFunso Ojo

Funso Ojo Geboren in Antwerpen, 28 augustus 1991 is een Vergeten Speler uit Belgie.

Funso Ojo werd geboren in Antwerpen en leerde voetballen bij het kleine Olse Merksem. Op jonge leeftijd ging de jonge verdediger naar Germinal Beerschot. In 2004 ging hij van Beerschot naar de jeugd van PSV. Vanaf het seizoen 2013-2014 voetbalt Funso Ojo voor Royal Antwerp Football Club.

PSV

Hij speelde in seizoen 2008/09 de eerste keer in de hoofdmacht van PSV, waar hij doorstroomde vanuit de jeugdopleiding en in 2009 zijn contract verlengde tot 2013.

Zhou HaibinZhou Haibin

Zhou Haibin geboren in Dalian op 19 juli 1985 is een Chinese vergeten voetballer die bij voorkeur op het middenveld speelt. Hij keerde in januari 2010 na elf maanden in dienst van PSV Eindhoven terug naar zijn oude club Shandong Luneng Taishan. Vanaf juli 2013 tot en met december 2013 speelt hij op huurbasis voor Tianjin Teda. In 2003 debuteerde hij in het Chinees voetbalelftal, waarvoor hij meer dan veertig interlands speelde.