VergetenSpelers.nl


NAC Breda

NAC Breda

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van NAC Breda
Sepp De RooverSepp De RooverSepp De Roover (Geel, 12 november 1984) is een speler uit België. Hij werd gekocht in juni 2010 door Sporting Lokeren, ze kochten hem voor 275.000,- euro van FC Groningen. Deze club lichte op 28 mei 2010 nog een optie in zijn contract die De Roover tot aan de zomer van 2013 aan de club verbond, maar die wilde om privé omstandigheden graag terug naar België. De Roover kan als rechtsachter of als rechts op het middenveld voetballen.Bart Van den EedeBart Van den EedeBart Van den Eede (Hamme, 3 november 1977) is een speler uit België. Van den Eede voetbalde lang voor SK Beveren voordat hij in Nederland ging voetballen. In Nederland speelde hij met wisselend succes bij verschillende clubs uit de 1ste en eredivisie.

Johan VonlanthenJohan VonlanthenJohan Vonlanthen Benavidez (Santa Marta, 1 februari 1986) is geboren in Colombia, Zwitserse voetballer. De centrumspits staat sinds 2006/07 onder contract bij Red Bull Salzburg, dat hem per 2009/10 verhuurt aan FC Zürich.

Jeugd

Vonlanthen heeft een moeder uit Colombia en een stiefvader uit Zwitserland, deze achternaam draagt hij ook . Op zijn 12de gaat Vonlanthen met zijn moeder naar Zwitserland. Voordat hij bij BSC Young Boys ging voetbalde, speelde hij voor Parque en FC Flamatt
Gertjan TamerusGertjan TamerusGertjan Tamerus (Haarlem, 11 oktober 1980) is een speler uit Nederland die in de spits of als aanvallende middenvelder speelt. In het seizoen 1999-2000 maakt hij zijn debuut als proefvoetballer voor HFC Haarlem. Daar voetbalt hij 4 seizoenen en in het seizoen 2003-2004 gaat de aanvaller voetballen voor Heracles Almelo, waar hij in het seizoen 2004-2005 naar de Eredivisie promoveert. Na het seizoen 2005-2006 besluit hij zijn contract niet te verlengen en gaat jij naar NAC Breda.
Patrick MtiligaPatrick MtiligaPatrick Mtiliga (geboren Kopenhagen, 28 januari 1981) is een vergeten speler uit Denenmarken die vanaf 2009/10 voetbalt bij Málaga CF uit Spanje. Zijn voetbalt het liefste als linksback. Mtiliga voetalde van 1999 tot en met 2009 in Nederland bij SBV Excelsior, Feyenoord en NAC Breda. In november 2008 debuteerde hij in het nationale voetbalelftal van Denemarken.Johan ElmanderJohan ElmanderJohan Erik Calvin Elmander (Alingsås, 27 mei 1981) is een vergeten Voetballer uit Zweden die onder voetbalt bij Galatasaray SK uit Turkije.Sergio Pacheco de OliveiraSergio Pacheco de OliveiraSergio Pacheco de Oliveira (geboren Rio de Janeiro, 6 juli 1981) is een vergeten voetballer uit Brazilië die als middenvelder voetbalt onder de naam Serginho en in Nederland bekend staat.Kevin BobsonKevin BobsonKevin Bobson (geboren Amsterdam, 13 november 1980) is een vergeten speler uit Nederland. Hij voetbalt als linksvoor en sinds 2009 heeft hij geen club. Hij speelde als laatste voor FC Wiltz 71.

Victor SikoraVictor SikoraEind Februari 2012 kwam ons het bericht ter oren dat Victor Tadeusz Sikora zijn voetbalcarrière heeft beëindigt. Victor, geboren te Deventer op 11 april 1978, maakte zijn debuut in de eredivisie bij Go Ahead Eagles in het seizoen 94/95. Daarna speelde hij voor Vitesse, Ajax, Heerenveen en NAC alvorens zijn geluk in het buitenland te beproeven...
Glen SalmonGlen SalmonGlen Salmon (geboren Salisbury, 24 december 1977) is een vergeten profvoetballer uit Zuid-Afrika die onder contract staat bij Supersport United. Eerder voetbalde Salmon voor FC Groningen, NAC Breda en PAOK Saloniki. Hij voetbalde voor het Zuid-Afrikaans voetbalelftal.

Jack SweresJack Sweres

Jack Sweres had een korte voetbal carriëre. Hij speelde van 1982 tot en met 1982 bij NAC Breda. Later is Jack Sweres trainer geworden bij VV Baronie.