VergetenSpelers.nl


Fortuna Sittard

Fortuna Sittard

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van Fortuna Sittard
Fabio CaraccioloFabio Caracciolo

Fabio Caracciolo (Genk, 6 oktober 1984) is een Belgische voetballer, die speelt in de aanval bij RCS Visé, deze club verhuurde hem na de winterstop 2011-2012 aan MVV Maastricht.

Karim MossaouiKarim MossaouiKarim Mossaoui (Rotterdam, 27 februari 1988) is een profspeler uit Nederland. Mossaoui werd door Excelsior weggeplukt als voetballer bij de amateurs van Spartaan '20. In september 2008 speelde Mossaoui de eerste wedstrijd als middenvelder, hij moest het vooral van zijn techniek hebben.

Edwin LinssenEdwin LinssenEdwin Linssen (Neeritter, 28 augustus 1980) is een vergeten speler uit Nederland. De middenvelder speelt bij bij AEK Larnaca in Cyprus.

Rein BaartRein BaartRein Baart (Renkum, 13 april 1972) is een keeper uit Nederland. Baart speelde in de jeugd bij ESCA, SCH en Vitesse maar wist nooit door te breken. Daarom besloot hij in 1996 bij TOP Oss tussen de doelpalen te gaan staan. Daar was hij ook niet altijd zeker van een basisplaats, vaak was Raymond Koopman de 1ste doelman. In 1998 ging hij keepen voor VVV. Hij keepte goed bij VVV en daarom kon hij in 2001 naar Fortuna Sittard dat toen nog in de Eredivisie speelde.