VergetenSpelers.nl


FC Utrecht

FC Utrecht

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Utrecht
Stefan PostmaStefan Postma

Utrecht, 6 oktober 1976) is een Nederlandse de keeper die per 2009/10 onder contract staat bij AGOVV Apeldoorn. De doelman keepte voor FC Utrecht, De Graafschap, Aston Villa, Wolverhampton Wonderers, ADO Den Haag en Ermis Aradippou.

Paulus RoihaPaulus Roiha

Paulus Roiha (Espoo, 3 augustus 1980) is een voetballer uit Fitland. Roiha speelde tussen 1999 en 2001 meer dan zestig wedstrijden voor HJK Helsinki, daarna werd hij door FC Utrecht gecontracteerd. In de Galgenwaard mocht Roiha even genieten van een plek in de basis, maar na 2 seizoenen werd het een stuk minder voor de Fin en vertrok hij voor een tijdje naar FC Zwolle, daar zou hij 11 keer spelen en scoorde niet. Roiha ging zijn geluk beproeven bij Cercle Brugge in België .

Stijn VrevenStijn VrevenStijn Vreven (Hasselt, 18 juli 1973) is een profvoetballer uit België . Hij verruilde in 2008 Sint-Truidense VV voor KESK Leopoldsburg. Hij is momenteel speler/trainer bij eersteprovincialer Esperanza Neerpelt. In 2002 debuteerde hij in het Belgisch nationale voetbalelftal.

Sandro CalabroSandro CalabroSandro Calabro (Den Haag, 11 april 1983) is een profvoetballer uit Nederland die als aanvaller speelt.Michael LameyMichael LameyMichael Lamey (geboren in Amsterdam, 29 november 1979) is een voetballer uit Nederland maar van Nigeriaanse afkomst die voor Wisla Kraków speelt. De positie van Lamey is rechts in de verdediging, maar hij kan ook linksachter spelen.

Adnan AlisicAdnan AlisicAdnan Alisic (Rotterdam, 10 februari 1984) is een speler uit Nederland die graag op het middenveld voetbalt. Hij ging in 2007 van FC Dordrecht naar SBV Excelsior, waar hij in juli 2009 zijn aflopende contract tekende tot aan de zomer van 2011.

Lucian SânmărteanLucian SânmărteanLucian Iulian Sânmărtean (Bistriţa, 13 maart 1980) is een speler uit Roemenië hij speelt sinds 2010 bij FC Vaslui uit Roemenië. Hij voetbalde eerder voor eredivisie club FC Utrecht, waar zijn contract niet werd verlengd door een vervelende blessure, 31 augustus 2008 werd het contract beëindigd .
Marc-Antoine FortunéMarc-Antoine Fortunéarc-Antoine Fortuné (Cayenne, Frans-Guyana, 2 juli 1981) is een speler uit Frankrijk die het liefst als aanvaller speelt. Hij tekende in augustus 2010 een 2jarig contract bij West Bromwich Albion FC, dat hem voor een onbekend bedrag overnam van Celtic FC.

Stefaan TangheStefaan TangheStefaan Tanghe (Geboren Kortrijk, 15 januari 1972) is een vergeten voetballer uit België die voetbalt voor KBS Poperinge. Na dit seizoen zet hij een punt achter zijn loopbaan.

Dave van den BerghDave van den BerghDave van den Bergh (geboren Amsterdam, 7 mei 1976) is een vergeten voetballer uit Nederland, die in de jeugd speelde bij Ajax. Hij voetbalde meestal als linksbuiten, maar ook af en toe in de spits. Momenteel staat hij onder contract bij USA Nationaal elftal onder -21 als assistent coach. Voorheen voetbalde hij ook voor FC Utrecht, Rayo Vallecano, Kansas City Wizards, New York Red Bulls en het Nederlands elftal.

Gerard van der LemGerard van der Lem

Gerard van der Lem (Amsterdam, 15 november 1952) is een Nederlands voetbaltrainer en voormalig voetballer. Van der Lem was onder andere trainer bij AZ en assistenttrainer bij AFC Ajax. In december 2001 stapte hij zelf op als trainer van AZ na een reeks zwakke resultaten. Begin 2007 was hij korte tijd trainer van Apollon Limassol op Cyprus. Ook op Cyprus werd hij voortijdig aan de kant gezet. In het seizoen 2008-2009 was hij, samen met Mike Snoei, assistenttrainer van Henk ten Cate bij Panathinaikos FC. Van der Lem heeft successen geboekt als assistent van Louis van Gaal. Op eigen benen als hoofdtrainer was hij minder succesvol. Van der Lem won alleen met Saoedi-Arabië de Arab-cup en een jaar later de Gulf-cup . In oktober 2009 nam van der Lem zelf ontslag bij Panathinaikos als assistent van Henk ten Cate. In 2006 werd hij bij Ajax ontslagen als assistent-trainer, samen met hoofdtrainer Danny Blind.