VergetenSpelers.nl


FC Twente

FC Twente

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Twente
Konstantinos LoumpoutisKonstantinos LoumpoutisKonstantinos Loumpoutis (Grieks: Κωνσταντίνος Λουμπούτης) (Thessaloniki, 10 juni 1979) is een voetballer uit Griekenland die onder andere heeft gespeeld bij Anorthosis Famagusta.

Stein HuysegemsStein HuysegemsStein Huysegems (Herselt, 16 juni 1982) is een voetballer uit België die speelt voor Lierse SK. Hij speelde eerder in zijn carrière voor AZ, Feyenoord, FC Twente, KRC Genk en Roda JC.

Carrière

Sergio ZijlerSergio ZijlerSergio Zijler (Rotterdam, 8 juli 1987) is een speler uit Nederland. Zijler volgde de jeugdopleiding AFC Ajax en voetbalt nu bij HNK Rijeka uit Kroatië.

Arnar ViðarssonArnar ViðarssonArnar Viðarsson (Reykjavik, 15 maart 1978) is een profvoetballer uit IJsland en international (51 caps). Hij is linksbenig en wordt normaal gezien ingezet als verdedigende middenvelder.Rahim OuédraogoRahim OuédraogoRahim Ouédraogo (geboren Bobo-Dioulasso, 8 oktober 1980), vaak Rahim genoemd, is een vergeten voetballer uit Burkina Faso.Collins JohnCollins John

Collins John geboren in Liberia op17 oktober 1985 is een vergeten voetballer uit Nederland. Hij vluchtte uit zijn vaderland Liberia ontvluchtte nadat zijn vader omkwam in de burgeroorlog in het West-Afrikaanse land. Collins John is de oudste van de familie John zijn broers zijnPaddy John en Ola John, die zijn ook profvoetballers.

Kennedy BakırcıoğluKennedy Bakırcıoğlu

Kennedy Bakircioglu geboren in Södertälje op 2 november 1980

De vergeten voetballer is snel geraden op facebook in week 6! Betekend dat hij toch nog niet echt vergeten is onder de Nederlandse Fans!
Kennedy is een vergeten voetballer uit Zweden van Assyrische origine die bij voorkeur voetbalt als aanvaller of aanvallende middenvelder. In de zomer van 2012 ging hij terug bij Hammarby IF, waar hij eerder al voetbalde in de periode 1999 en 2003. In 2001 maakte hij zijn debuut in het Zweedse nationale elftal.