VergetenSpelers.nl


FC Oss

FC Oss

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Oss
Rein BaartRein BaartRein Baart (Renkum, 13 april 1972) is een keeper uit Nederland. Baart speelde in de jeugd bij ESCA, SCH en Vitesse maar wist nooit door te breken. Daarom besloot hij in 1996 bij TOP Oss tussen de doelpalen te gaan staan. Daar was hij ook niet altijd zeker van een basisplaats, vaak was Raymond Koopman de 1ste doelman. In 1998 ging hij keepen voor VVV. Hij keepte goed bij VVV en daarom kon hij in 2001 naar Fortuna Sittard dat toen nog in de Eredivisie speelde.

Joël TshibambaJoël TshibambaJoël Tshibamba (Kinshasa, 22 september 1988) is geboren in Congo-Kinshasa en opgegroeid in Nederland en daar als betaald voetballer begonnen. Hij speelt bij voorkeur in de aanval.

Oswald SnipOswald Snip

Oswald Snip (geboren op 9 Augustus, 1971 in Zaandam,Nederland) is een Nederlandse voetballer welke bij de eerste divisie club HFC Haarlem heeft gespeeld gedurende het seizoen 1995–1996. Oswald Snip speelde bij FC Den Bosch tijdens het seizoen 1996–1999 en bijTOP Oss in 1999–2000. Ook speelde Oswald Snip bij VVV-Venlotijdens de seizoenen 2000–2002.