VergetenSpelers.nl


FC Groningen

FC Groningen

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Groningen
Leonardo dos Santos SilvaLeonardo dos Santos SilvaLeonardo dos Santos Silva (São Gonçalo, 21 augustus 1976) is een voetballer uit Brazilië .Pius IkediaPius IkediaPius Ikedia (Lagos, 11 juli 1980) is een Speler van Olimpik Bakoe Nigeria. Hij speelt in de aanval.

Matías CahaisMatías CahaisMatías Cahais (Morón, 24 december 1987) is een speler uit Argentinië, hij speelde in 2009 op huurbasis bij Gimnasia y Esgrima de Jujuy. FC Groningen heeft Cahais voor 1 ½ jaar gehuurd van Boca Juniors, met in zijn contract een optie tot koop.

Sepp De RooverSepp De RooverSepp De Roover (Geel, 12 november 1984) is een speler uit België. Hij werd gekocht in juni 2010 door Sporting Lokeren, ze kochten hem voor 275.000,- euro van FC Groningen. Deze club lichte op 28 mei 2010 nog een optie in zijn contract die De Roover tot aan de zomer van 2013 aan de club verbond, maar die wilde om privé omstandigheden graag terug naar België. De Roover kan als rechtsachter of als rechts op het middenveld voetballen.Danny BuijsDanny BuijsDanny Buijs (Dordrecht, 21 juni 1982) is een vergeten speler uit Nederland die onder contract staat bij Kilmarnock FC uit Schotland.Kiran BechanKiran BechanKiran Bechan (geboren Amsterdam, 12 september 1982) is een vergeten speler van Hindoestaanse afkomst.Clyde WijnhardClyde WijnhardClyde Wijnhard (geboren Paramaribo, 1 november 1973) is een vergeten voetballer uit Suriname.Glen SalmonGlen SalmonGlen Salmon (geboren Salisbury, 24 december 1977) is een vergeten profvoetballer uit Zuid-Afrika die onder contract staat bij Supersport United. Eerder voetbalde Salmon voor FC Groningen, NAC Breda en PAOK Saloniki. Hij voetbalde voor het Zuid-Afrikaans voetbalelftal.

Erik NevlandErik NevlandErik Nevland (Stavanger, 10 november 1977) is een vergeten voetballer uit Noorwegen. Hij begon zijn carrière bij Viking FK waar hij zo opviel dat hij 2 jaar later door Manchester United FC werd over genomen.

Gonzalo GarcíaGonzalo García

Gonzalo Manuel García García geboren op 13 oktober 1983 is een vergeten Uruguayaans-Spaanse voetballer die in de aanval speelt.

García werd geboren in Montevideo Uruguay maar ging naar Spanje toen hij veertien werd, waar hij na enige tijd een Spaans paspoort kreeg. Hij was en grote belofte en de Spaanse topclub Real Madrid kocht hem. Zijn debuut in het eerste team van de Koninklijke is niet gelukt. Hij kwam in het seizoen 2003/04 toen hij 20 jaar oud was – op huurbasis uit voor UD Mérida. Het daarop volgende seizoen voetbalde hij voor CF Palencia, eveneens werd hij gehuurd van Real.