VergetenSpelers.nl


FC Emmen

FC Emmen

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Emmen
Said BakkatiSaid Bakkati

Said Bakkati (Groningen, 23 maart 1982) is een Nederlands/Marokkaanse profvoetballer die vanaf seizoen 2009/2010 onder contract staat bij FC Zwolle. Hij speelt in de verdediging.

Leonardo dos Santos SilvaLeonardo dos Santos SilvaLeonardo dos Santos Silva (São Gonçalo, 21 augustus 1976) is een voetballer uit Brazilië .Rahim OuédraogoRahim OuédraogoRahim Ouédraogo (geboren Bobo-Dioulasso, 8 oktober 1980), vaak Rahim genoemd, is een vergeten voetballer uit Burkina Faso.Mika NurmelaMika NurmelaMika Nurmela (Geboren Oulu, 26 december 1971) is een vergeten speler uit Filand.Kiran BechanKiran BechanKiran Bechan (geboren Amsterdam, 12 september 1982) is een vergeten speler van Hindoestaanse afkomst.Reza GhoochannejhadReza Ghoochannejhad

Reza Ghoochannejhad geboren in Mashhad, op 20 september 1987 is een Nederlands vergeten speler van Iraanse komaf die voebalt voor Charlton Athletic. Ghoochannejhad is een aanvallende speler, die in de punt en op de flank uit de voeten kan.

In 1995 kwam hij in Nederland en speelde bij LAC Frisia 1883 en Cambuur Leeuwarden voor hij in de jeugdopleiding van Heerenveen kwam.