VergetenSpelers.nl


FC Eindhoven

FC Eindhoven

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Eindhoven
Robin FaberRobin FaberRobin Faber (Doetinchem, 2 juli 1986) is een voetballer uit Nederland. Hij speelt centraal in de verdediging . Hij speelde in de jeugdelftallen van Vitesse, Delft, Helmond Sport, De Graafschap en PSV.

Fabio CaraccioloFabio Caracciolo

Fabio Caracciolo (Genk, 6 oktober 1984) is een Belgische voetballer, die speelt in de aanval bij RCS Visé, deze club verhuurde hem na de winterstop 2011-2012 aan MVV Maastricht.

Tim De MeersmanTim De MeersmanTim De Meersman (Dendermonde, 1 februari 1985) is een Belgische voetballer die speelt bij Sportkring Sint-Niklaas.

Sepp De RooverSepp De RooverSepp De Roover (Geel, 12 november 1984) is een speler uit België. Hij werd gekocht in juni 2010 door Sporting Lokeren, ze kochten hem voor 275.000,- euro van FC Groningen. Deze club lichte op 28 mei 2010 nog een optie in zijn contract die De Roover tot aan de zomer van 2013 aan de club verbond, maar die wilde om privé omstandigheden graag terug naar België. De Roover kan als rechtsachter of als rechts op het middenveld voetballen.Bart Van den EedeBart Van den EedeBart Van den Eede (Hamme, 3 november 1977) is een speler uit België. Van den Eede voetbalde lang voor SK Beveren voordat hij in Nederland ging voetballen. In Nederland speelde hij met wisselend succes bij verschillende clubs uit de 1ste en eredivisie.

Shelton MartisShelton MartisShelton Martis (geboren Willemstad, 29 november 1982) is een vergeten voetballer die als verdediger speelt bij Doncaster Rovers.

Tim JanssenTim JanssenTim Janssen (geboren Eindhoven, 6 maart 1986) is een vergeten speler uit Nederland die als aanvaller voetbalt voor FC Midtjylland uit Denemarken.

Vincent LachambreVincent Lachambre

Vincent Lachambre Brussel, 6 november 1980 is een Belgisch vergeten voetballer die als verdediger speelt.

In het seizoen 1998/99 maakte Vincent Lachambre zijn debuut in het betaalde voetbal, in het shirt van het Belgische RWDM. Hierna speelde hij op het hoogste niveau bij KRC Harelbeke. Daar was hij het eerste seizoen een vaste waarde. Hij werd door Roda JC-scout Nol Hendriks naar het Nederlandse Roda JC gehaald. Bij de club uit Kerkrade speelde hij het eerste seizoen de helft van de competitiewedstrijden. Het hoogtepunt van dat seizoen was zijn basisplaats in de UEFA-cup-wedstrijd tegen de Italiaanse grootmacht AC Milan. De man uit Brussel speelde een verdienstelijke wedstrijd als centrale middenvelder, maar werd tijdens de rust vervangen door Edrissa Sonko.

Luis PedroLuis Pedro

Pedro werd geboren als zoon van een Portugese vader en een moeder uit Angola. Hij speelde in de jeugd bij MVV en werd daar ontdekt door Feyenoord. Pedro doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en werd onder meer topschutter van de Eredivisie voor A-junioren in het seizoen 2007/2008.

Tijdens de voorbereiding op het seizoen 2008/2009 haalde trainer Gertjan Verbeek de aanvaller bij de selectie. Op 13 november 2008 maakte Pedro als invaller in de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg (1-5 winst) zijn officiële debuut in het eerste van Feyenoord. Hij trof tijdens deze wedstrijd twee keer doel. Op 16 november debuteerde hij in de Eredivisie tegen FC Twente en speelde dat seizoen negen competitieduels. Hoewel hij als A-junior nog geen vaste plaats had in de hoofdselectie, werd zijn contract verlengd tot de zomer van 2011.