VergetenSpelers.nl


FC Den Bosch

FC Den Bosch

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van FC Den Bosch
Fabio CaraccioloFabio Caracciolo

Fabio Caracciolo (Genk, 6 oktober 1984) is een Belgische voetballer, die speelt in de aanval bij RCS Visé, deze club verhuurde hem na de winterstop 2011-2012 aan MVV Maastricht.

Bart Van den EedeBart Van den EedeBart Van den Eede (Hamme, 3 november 1977) is een speler uit België. Van den Eede voetbalde lang voor SK Beveren voordat hij in Nederland ging voetballen. In Nederland speelde hij met wisselend succes bij verschillende clubs uit de 1ste en eredivisie.

Kiran BechanKiran BechanKiran Bechan (geboren Amsterdam, 12 september 1982) is een vergeten speler van Hindoestaanse afkomst.Dennis SchulpDennis SchulpDennis Schulp (geboeren Amsterdam, 18 januari 1978) is een vergeten voetballer uit Nederland hij is een voormalig betaald voetballer. Hij voetbalde tot 2010 bij DOVO waarmee hij uit de Hoofdklasse degradeerde. De spits voetbalde eerder voor onder meer FC Volendam, Willem II, NEC, De Graafschap en SC Paderborn 07.Oswald SnipOswald Snip

Oswald Snip (geboren op 9 Augustus, 1971 in Zaandam,Nederland) is een Nederlandse voetballer welke bij de eerste divisie club HFC Haarlem heeft gespeeld gedurende het seizoen 1995–1996. Oswald Snip speelde bij FC Den Bosch tijdens het seizoen 1996–1999 en bijTOP Oss in 1999–2000. Ook speelde Oswald Snip bij VVV-Venlotijdens de seizoenen 2000–2002.