VergetenSpelers.nl


De Graafschap

De Graafschap

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van De Graafschap
Stefan PostmaStefan Postma

Utrecht, 6 oktober 1976) is een Nederlandse de keeper die per 2009/10 onder contract staat bij AGOVV Apeldoorn. De doelman keepte voor FC Utrecht, De Graafschap, Aston Villa, Wolverhampton Wonderers, ADO Den Haag en Ermis Aradippou.

Geert den OudenGeert den OudenGijsbertus Cornelis "Geert" den Ouden (Delft, 24 juli 1976) is een voormalig Nederlands profvoetballer. Hij speelde voor het laatst bij de voetbalclub Dayton Dutch Lions uit Amerika. De aanvaller speelde eerder onder meer voor de clubs, Excelsior, Djurgårdens IF, ADO Den Haag, Willem II, De Graafschap en Valletta FC.

Leonardo dos Santos SilvaLeonardo dos Santos SilvaLeonardo dos Santos Silva (São Gonçalo, 21 augustus 1976) is een voetballer uit Brazilië .Hugo BargasHugo BargasHugo Christophe Bargas (Le Puy-en-Velay, 22 oktober 1986) is een Argentijns-Franse voetballer die in de aanval speelt.

Bargas is de zoon van ex-voetballer Ángel Bargas die in het Argentijns nationale voetbalelftal van 1974 zat.

Ben SaharBen SaharBen Sahar (Holon, 10 augustus 1989) is een speler uit Israël die voetbalt bij Espanyol. In 2011 werd hij verhuurd aan de club AJ Auxerre uit Frankrijk. Eerder voetbalde Sahar onder meer voor Chelsea FC en De Graafschap. Hij was één van de grootste talenten uit Israël. Hij bezit hij ook de Poolse nationaliteit.

Mamadou ZongoMamadou ZongoMamadou Zongo (Bobo-Dioulasso, 8 oktober 1980) is een vergeten speler uit Burkina Faso.

Edwin LinssenEdwin LinssenEdwin Linssen (Neeritter, 28 augustus 1980) is een vergeten speler uit Nederland. De middenvelder speelt bij bij AEK Larnaca in Cyprus.

Arnar ViðarssonArnar ViðarssonArnar Viðarsson (Reykjavik, 15 maart 1978) is een profvoetballer uit IJsland en international (51 caps). Hij is linksbenig en wordt normaal gezien ingezet als verdedigende middenvelder.Glenn LoovensGlenn LoovensGlenn Loovens (geboren Doetinchem, 22 september 1983) is een vergeten voetballer uit Nederland, hij voetbalt voor Celtic FC. Zijn positie in het veld is centrale verdediger.

Loovens is een zoon van Hans Loovens, die in de jaren 70 en 80 speelde bij FC Twente, SVV en De Graafschap.

Arno SplinterArno SplinterArno Splinter (Amsterdam, 29 augustus 1977) is een vergeten voetballer uit Nederland.

Splinter begon zijn carrière bij AFC Ajax maar wist hier na 3 seizoenen niet door te breken. Hij zou er slechts 9 wedstrijden voetballen. Na De Graafschap en HFC Haarlem verdween hij uit het profvoetbal, om een seizoen later terug te keren bij AGOVV Apeldoorn waar hij in 2009 zijn carrière besloot.

Dennis SchulpDennis SchulpDennis Schulp (geboeren Amsterdam, 18 januari 1978) is een vergeten voetballer uit Nederland hij is een voormalig betaald voetballer. Hij voetbalde tot 2010 bij DOVO waarmee hij uit de Hoofdklasse degradeerde. De spits voetbalde eerder voor onder meer FC Volendam, Willem II, NEC, De Graafschap en SC Paderborn 07.Zico TumbaZico TumbaZico Tumba (Kinshasa, 29 april 1977) is een vergeten voetballer uit de Democratische Republiek Congo, hij voetbalde in Nederland voor De Graafschap en N.E.C.

In het seizoen 1996/97 speelde Tumba zijn eerste wedstrijd FC Metz uit Frankrijk. Hij ging daarna naar Mulhouse, waar hij een goed seizoen draaide en in 27 wedstrijden 12 doelpunten scoorde

Brutil HoséBrutil HoséBrutil Hosé (geboren Willemstad, 9 oktober 1979) is een vergeten speler uit de Antillen. Als aanvaller voetbaklde hij voor AFC Ajax, De Graafschap, HFC Haarlem, Sparta, FC Dordrecht, Poseidon, Sarawak FA, Al-Wakrah en het Nederlands Antilliaans elftal.

Sjoerd ArsSjoerd Ars

Sjoerd Ars geboren in Terborg op5 april 1984 is een Vergeten Voetballer uit Nederland Deze betaalde voetballer speelt graag in de spits. Hij voetbalt nu bij Karsiyaka SK uit Turkije

Ars voetbalt in zijn jeugd voor DVC'26 uit Didam en voor Feyenoord. Hij debuteerde als prof bij De Graafschap, waar hij in het seizoen 2003/2004 13 keer voetbalde. Na 1 seizoen ging hij alweer weg bij de 'superboeren' en ging speler voor FC Omniworld, dat dat jaar aan zijn 1ste seizoen als profclub startte. In zijn 1ste seizoen in Almere scoorde de aanvaller 17 keer. Na het seizoen 2005/2006 kocht Go Ahead Eagles hem voor het seizoen 2006/2007. Bij deze club voetbalt hij er tot en met het seizoen 2007/2008, Ars scoort 33 goals. Dan wordt Sjoerd Ars gekocht door RBC Roosendaal, voor de seizoenen 2008/2009 en 2009/2010. Hier scoort hij 33 goals.