spelers van West Bromwich Albion

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion

Deze club was je vast niet vergeten! Maar weet je ook wie er allemaal voor deze club heeft gespeeld? Of zijn er toch nog wat “vergeten spelers” die voor deze club zijn uitgekomen? Je kunt in het overzicht hieronder per seizoen zien hoeveel spelers er voor de club hebben gespeeld.

Wanneer je op het seizoen klikt zie je ook de selectie van dat seizoen. Zeker weten dat er spelers bij staan die je niet meer kent, die je vergeten was! De zogenoemde vergeten spelers!

Herinnert u zich deze nog?

De vergeten spelers van West Bromwich Albion
Marc-Antoine FortunéMarc-Antoine Fortunéarc-Antoine Fortuné (Cayenne, Frans-Guyana, 2 juli 1981) is een speler uit Frankrijk die het liefst als aanvaller speelt. Hij tekende in augustus 2010 een 2jarig contract bij West Bromwich Albion FC, dat hem voor een onbekend bedrag overnam van Celtic FC.

Gianni ZuiverloonGianni ZuiverloonGianni Michel Eugène Zuiverloon (Rotterdam, 30 december 1986) is een vergeten voetballer uit Nederland, van Surinaamse afkomst, die bij voorkeur in de verdediging. Hij tekende in juli 2011 een 3jarig contract bij RCD Mallorca, deze club kon hem transfervrij overnemen omdat hij zelf zijn contract bij West Bromwich Albion FC afkocht. Zuiverloon voetbalde eerder voor Feyenoord, RKC Waalwijk, sc Heerenveen en Ipswich Town FC. Als international voetbalde hij o.a. voor het Nederlands Olympisch elftal.

Sherjill MacDonaldSherjill MacDonaldSherjill MacDonald (Amsterdam, 20 november 1984)is een voetbal van Surinaamse afkomst uit Nederland en staat onder contract bij Beerschot AC.Shelton MartisShelton MartisShelton Martis (geboren Willemstad, 29 november 1982) is een vergeten voetballer die als verdediger speelt bij Doncaster Rovers.